Σχετικά με Εμάς

Η Εταιρία μας

Η εταιρεία Hy-Cosmetics (A.M.C.A) Ltd. δημιουργήθηκε το 2017 από την οικογένεια Δρος Χριστόδουλου Νεοφύτου Χριστοδούλου από την Πάφο. Εδράζεται στη βιομηχανική περιοχή Εργατών της επαρχία Λευκωσίας σε ένα χώρο 1080m2. Πρόκειται για μια εταιρεία που στόχο έχει την Έρευνα και Ανάπτυξη με σκοπό την εγχώρια παραγωγή και πώληση εξειδικευμένων καλλυντικών, φαρμακευτικών και άλλων προϊόντων, που είναι χρήσιμα για την καθημερινή ποιοτική ζωή των ανθρώπων.

Ο σύμβουλος ερευνητής επιστήμονας της εταιρείας είναι ο Δρ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Χημικός Μηχανικός (Πτυχίο Πολυτεχνικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Masters KSU, Manhattan, KS, USA), Μεταλλειολόγος Μηχανικός & Επιστήμων των Υλικών (Ph.D. Carnegie-Mellon University, Pittsburgh, PA, USA) και καθηγητής πανεπιστημίου.

Με τις βασικές γνώσεις και τεχνογνωσία στα υλικά και φυσικο-χημικές διεργασίες που διαθέτει η εταιρεία, κατάφερε, σε διάστημα λίγων ετών, να αναπτύξει στα Ερευνητικά της Εργαστήρια και να φέρει στην αγορά αξιόπιστα, ποιοτικά και πολύτιμα προϊόντα όπως είναι το καθαρό Υαλουρονικό Οξύ ως καλλυντικό (Hy-SkinCare: επιλήψιμο) και ως συμπλήρωμα διατροφής (Hy-Arthrosis: πόσιμο), καθώς επίσης υψηλής ποιότητας Αντισηπτικά/Αντιβακτηριδιακά Gels και Spray βασισμένα στην Αιθυλική Αλκοόλη (Hy-CleanHands) και άλλες δραστικές ουσίες (Hy-AntisepticHands).

Η εταιρεία μας διαθέτει όλες τις απαιτούμενες άδειες από τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και το Υπουργείο Γεωργίας της Κύπρου. Ο στόχος της κυπριακής εταιρείας Hy-Cosmetics A.M.C.A Ltd. είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας στα προϊόντα μας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές που επιτρέπει σε περισσότερους καταναλωτές να τα προμηθεύονται και να τα χρησιμοποιούν.

Το όραμα μας είναι η δημιουργία περισσότερων χρήσιμων προϊόντων για τη βελτίωση της ζωής μας με σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον που ζούμε. Μερικά από αυτά τα μελλοντικά προϊόντα είναι, κολλύρια για ξηροφθαλμία, μυο-χαλαρωτικά φαρμακευτικά gels, πάστες για γρήγορο άσπρισμα των δοντιών και άλλα.

Εμείς βάζουμε όλη τη γνώση και τεχνογνωσία που διαθέτουμε στα ποιοτικά μας προϊόντα. Εσείς εμπιστευτείτε μας και θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα ποιότητας που προσδοκάτε να πραγματοποιήσετε.

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα μας.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση της Hy-Cosmetics A.M.C.A Ltd

ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%